Οριμάζω: Κέντρο Συμβουλευτικής

Τι είναι το Ωριμάζω

Το Κέντρο Οικογενειακής Συστημικής θεραπείας – Συμβουλευτικής Ωριμάζω δημιουργήθηκε από τον Μανώλη Ζερβάκη (Σύμβουλο ανάπτυξης δεξιοτήτων - Εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων-τέχνης) και από την Μαίρη Οικονόμου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας)

“ Το να ξέρεις τους άλλους είναι σοφία. Το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι φώτιση.”
[Λάο Τσε]

Ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαφορετική και μοναδική προσωπικότητα. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον άνθρωπο να γνωρίσει τον εσωτερικό του κόσμο καθώς και την διαφορετικότητα του από τους άλλους ανθρώπους, να βρει λύσεις στα προβλήματα που τον απασχολούν, να βελτιώσει την ψυχική του υγεία, να λάβει αποφάσεις, να θέσει στόχους και να αναπτύξει τις δεξιότητες του.

...

Παρουσίαση του παραμυθιού

‘’ Η Μικρή Λογική και η Καρδούλα ‘’

Στο δάσος της ζωής και της χαράς γνωρίστηκαν η Καρδούλα και η μικρή Λογική, δυο κοριτσάκια ζωηρά που γρήγορα έγιναν φίλες και μέσα από το παιχνίδι και την παρέα τους έμαθαν πως να συνυπάρχουν με αγάπη, κατανόηση, διάλογο, χαρά και θετική διάθεση.

Περισσότερα
...

Συνέντευξη

Townsendia-blog

Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο να χαμογελάει!

Η Townsendia είχε την ευκαιρία να έχει μια ευχάριστη συζήτηση με έναν άνθρωπο που έχει αστείρευτο χιούμορ, που θέλει συνεχώς να επενδύει στις γνώσεις του και να προσφέρει όλα όσα μαθαίνει στο κοινό του.

Περισσότερα
...

Συνέντευξη

Bella's real world - magazine

I Make Exceptions Only For Exceptional People!

He has great sense of humor, he is young, talented, handsome and…single! Actor Manos Zervakis, at the age of 34, is a new rising star in Greece and talks about his life, career choices, difficulties and opportunities and, of course, what type of woman attracts him more! An all – inclusive talk on bellasrealworld! You don’t want to miss this interview!

Περισσότερα
...

Παρουσίαση βιβλίου

“Ο μικρός ονειροπόλος”

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ίδιος ο συγγραφέας, αλλά και ο ζωγράφος – εικονογράφος του, Μάνος Ζερβός. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η μουσικός – γραφίστρια Κατερίνα Ζερβού.

Learn More
...

Παρουσίαση του παραμυθιού

‘’ Ο Μικρός Ονειροπόλος ‘’

O Mικρός Ονειροπόλος είναι ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη, όνειρα και πολλή αγάπη για τους φίλους του, και παρόλο που εκείνοι τον αποθαρρύνουν καθώς δεν πιστεύουν στα όνειρά του, αυτός δεν σταματά να τους κάνει παρέα, να συνεχίζει να χαμογελά και να ονειρεύεται.

Περισσότερα
...

Συνέντευξη

Ο Μανώλης Ζερβάκης στο a la carte 14-9-18

Περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

...

Συμβουλευτική

Η διαδικασία επίτευξης στόχων και γενικά η ποιότητα της ζωής που θέλουμε εξαρτάται απο εμάς, τις σκέψεις μας, τις πράξεις μας και τις επιλογές μας.

Περισσότερα
...

Φίλοι Ωριμάζω

Για τις εθελοντικές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις του Ωριμάζω, συμπληρώστε τηφόρμαγια να ενημερώνεστε.

Περισσότερα
...

Σεμινάρια

Aνοίγουμε την πόρτα της δημιουργικής σκέψης και βρίσκουμε τρόπους για την έκφραση των συναισθημάτων μας και την εξάσκηση του νου μας.

Περισσότερα